Heeft u één of meerdere woningen in de verhuur, of wilt u uw te koop staande woning tijdelijk verhuren? 

 1. Woning aanmelden
  Wanneer u kosteloos uw woning op onze website wilt plaatsen, kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website.

 2. Reactie op uw aanbod
  Vanaf het moment dat uw woningaanbod op onze website staat, hebben woningzoekenden de mogelijkheid te reageren op uw woning(en). Wij ontvangen deze reactie veelal per email en wij zullen dan de persoonsgegevens van de woningzoekende  doornemen. Wanneer deze voldoen aan de voorwaarden die u kenbaar heeft gemaakt, plannen wij in overleg met u en de potentiële huurder een bezichtiging in.

 3. Bezichtiging
  De bezichtiging wordt door ons verzorgd. Na de bezichtiging wordt aan de potentiële huurder verzocht z.s.m. kenbaar te maken of hij/zij de woonruimte wil huren. Nadat wij een reactie hebben ontvangen, zal u hiervan direct op de hoogte worden gesteld. In het geval de potentiële huurder heeft aangegeven de woning te willen huren, beslist u uiteindelijk of u hiermee akkoord gaat.

 4. Contract
  Wanneer u en de potentiële huurder akkoord hebben gegeven wordt er door ons een huurovereenkomst opgesteld. Deze overeenkomst krijgt u in conceptvorm toegezonden, met uiteraard de mogelijkheid  om aanpassingen te laten doen door ons.

 5. Oplevering
  Woningbeheergelderland plant in overleg met u en de huurder een datum voor de oplevering. Tijdens deze oplevering wordt een inspectierapport opgemaakt en wordt de huurovereenkomst getekend. De sleutels worden dan overhandigd aan de huurder.

Nieuwste woningen

West-Peterstraat
Direct beschikbaar
Arnhem
€ 625,- (incl.) Meer informatie over West-Peterstraat
Sint Peterlaan
Direct beschikbaar
Arnhem
€ 455,- Meer informatie over Sint Peterlaan
Rijnstraat
Direct beschikbaar
Arnhem
€ 795,- Meer informatie over Rijnstraat
Lebretweg
Direct beschikbaar
Oosterbeek
€ 895,- Meer informatie over Lebretweg